bemax-biophilic-design-klantcase-kantoorinrichting-natuurlijke-elementen-kantoorinrichting-kantoorinterieur-modulaire-bank-organische-vormen-hout-planten-groen-interieur

Kantoorinrichting waarbij het welzijn van de mens voorop staat!

Be-Max Office Concepts heeft de focus op de gezondheid en vitaliteit van de werknemers. Wij spelen in op de behoeftes, trends en ontwikkelingen binnen de kantooromgeving. Onze keywords zijn Biophilic Design, duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.

Wij upgraden ieder kantoor naar een gezonde werkomgeving waar iedereen wil werken!

In de afbeelding aan de rechterzijde ziet u een voor foto van een ontwerp dat voldoet aan alle eisen (met een beetje groen) en een na foto met het toepassen van het Biophilic Design concept en ook voldoet aan alle eisen.

VoorNa

Wat vinden wij belangrijk binnen een kantoorinrichting

 • Biophilic Design: Het creëren van omgevingen die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur. Volgens het stappenplan verhoogt u de productiviteit, creativiteit en vitaliteit op kantoor met een Biophilic Design concept!
 • Flexibel werken met oog op de toekomst: We werken niet alleen meer op kantoor, maar ook thuis of in een café. Het kantoor flexibel inrichten heeft daarbij als groot voordeel voor de werkgever dat wanneer de behoefte verandert het kantoor gemakkelijk mee veranderd. Multifunctioneel kantoormeubilair zorgt voor een grote flexibiliteit op kantoor.
 • De eisen: Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Dat doen wij door u na te laten denken over de belangrijkste onderwerpen, namelijk: eisen, wensen, verlichting, type kantoor en aantal werkplekken.
 • DNA van uw bedrijf: Wij luisteren graag naar uw ideeën, wensen en visie, zodat het de kantoorinrichting aansluit op uw bedrijf en organisatie.
 • Behoefte van de medewerkers/gebruikers: Uiteindelijk geldt voor uw medewerkers maar één ding; de werkplek moet het gewoon altijd doen en het liefst met zo weinig mogelijk beperkingen. Wij denken met u mee!
 • Akoestiek: Bij ons helpen wij u graag bij het zoeken van een geschikte oplossing voor geluidsproblemen. Iedere ruimte is uniek en ook de akoestische oplossing. Wij zijn de akoestiek specialist.
 • Duurzaamheid: Wij bieden hoogwaardige producten aan die in Europa zijn geproduceerd.
 • Het hoeft niet duur te zijn! We hebben oplossingen voor ieder budget.

Voordelen

 • Biophilic Design Experts

 • Innovatieve, duurzame en creatieve kantoormeubelen

 • Focus op ergonomie en gezondheid

 • Akoestiek specialisten

 • Samenwerking met vertrouwde leveranciers

 • Toegankelijk en transparant

 • Verhogen productiviteit en creativiteit en verlagen stress

 • Diverse partners door de gehele Benelux

Be-Max-showroom-biophilic-design-kantoorinrichting-biofilia-interieur-kantoorinterieur-kantooroplossing-groen-natuur-projectinrichting-project-kantoorinspiratie-welzijn-kantooromgeving

Kantoorinrichting van A tot Z

Een projectinrichter die niet alleen aan een mooi design denkt, maar een kantoorinrichting creëert aan de hand van honderden studies waarbij het welzijn van de mens voorop staat. Waarbij het niet alleen draait om het aantal benodigde werkplekken en een paar planten, maar wordt nagedacht over de juiste indeling en inrichting die zorgt voor meer productiviteit en creativiteit en het verlagen van werkstress en zo ook de kosten voor het ziekteverzuim. Bent u op zoek naar een projectinrichter? Dan helpen wij u graag verder!

Wij denken niet alleen aan een mooi design, maar geven een advies op basis van diverse theorieën en studies.

Neem een kijkje in onze showroom voor inspiratie

Niet alleen is onze showroom bedoeld als visitekaartje, het is ook een volledig functionele kantoorinrichting! Onze medewerkers maken dus gebruik van iedere ruimte. Daarom is het een complete beleving om in onze showroom ideeën op te komen doen voor de inrichting van uw kantoor. Bent u op zoek naar een projectinrichter of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoormeubilair? Neem contact met ons op, want wij kijken graag met u mee!

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u verder met uw project.