SHOWROOM OPENING BE-MAX

Op 26 oktober hebben we bij Be-Max ons 20-jarig jubileum gevierd. Het was een onvergetelijke avond die we gevierd hebben met 140 enthousiaste gasten, waaronder onze leveranciers, onze gewaardeerde klanten, ons montageteam en ons eigen team.

Wat deze avond extra bijzonder maakte, was niet alleen ons jubileum, maar ook de onthulling van onze nieuwe showroom. Deze ruimte is maar liefst 3x zo groot geworden en is volledig volgens het Biophilic Design Concept ingericht.

De avond bracht niet alleen gezelligheid met zich mee, maar ook gevarieerde activiteiten die zorgden voor veel plezier. Een getalenteerde karikaturist toverde glimlachen op ieders gezicht, er werden fanatieke tafelvoetbalwedstrijden en races in de Formule 1 simulator gespeeld.

De showroom komt echt tot leven door de natuur die is toegepast, super indrukwekkend!

Naast deze geweldige activiteiten, werden onze gasten verwend door een luxueus walking dinner, dat bestond uit diverse perfect bereide gangen. De band, waaronder een DJ, zangeres en saxofonist, zorgde voor een spectaculair optreden, wat de avond compleet maakte!

We willen graag al onze gasten bedanken voor hun aanwezigheid, de gezelligheid en de gulle cadeaus die we hebben ontvangen. Jullie hebben deze avond extra speciaal gemaakt. Bij Be-Max kijken we vol verwachting uit naar de toekomst en naar meer jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten. Op naar nog veel meer mooie herinneringen samen!