De favoriete Bejot producten van onze collega’s

Bejot-treehouse-vergaderunit-vergaderoplossing-vergaderruimte-favoriete-product-medewerker-collega

Naam: Naomi van Bezouw
Functie: Marketing manager
Favoriete product: Treehouse
Merk product: Bejot

Waarom is de Treehouse je favoriete product?
Waar de meeste kinderen vroeger tikkertje speelde, maakte ik graag boomhutten. Vroeger woonde ik namelijk bij mijn ouders aan het bos. Ook hadden we bij ons in de achtertuin een houten speelhuisje met een glijbaan. Dit product doet mij daarom echt denken aan mijn kindertijd.

Daarnaast kan je met dit product echt alle kanten op. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een houten of gestoffeerde afwerking, maar het product beschikt ook over diverse groottes. Er is zelfs een vergaderunit voor 6 personen! Wat ik dan zo leuk vind is dat wij in de verkopen nog nooit dezelfde Treehouse terug hebben gezien. Dankzij de vele ontwerpmogelijkheden, stelt iedereen dus altijd een unieke Treehouse samen!

Waarvoor gebruik je de Treehouse?
Als Marketing manager zit ik vaak in overleggen en ik maak dan ook graag gebruik van vergaderunits. Aangezien ik op een creatieve afdeling zit, voel ik me eerder aangetrokken tot de creatievere items zoals de Treehouse.