• Be-Max-anti-stress-kantoorinrichting-kantoormeubilair

“Door de hoge kosten en negatieve gevolgen die werkstress met zich meebrengt is er veel behoefte aan effectieve oplossingen. Voorkom stress op kantoor.”

#1,2 miljoen

werknemers in NL hebben last van burn-outklachten.

37%

van alle
werknemers
vindt dat er
maatregelen
nodig zijn tegen
werkstress.

9.300

Werkstress verzuimkosten
per werknemer

3,2 miljard

Kosten werkgevers

34%

Ziekteverzuim door
werkstress

Hoe voorkomt u stress op kantoor?

Wat is werkstress? 

(Werk)Stress is een vorm van fysieke en/of mentale spanning die optreedt als reactie op externe prikkels. Deze overprikkeling kan leiden tot o.a. een verminderde hersenfuncties (geheugen en concentratie), slaapproblemen, stemmingswisselingen en verminderde fysieke mobiliteit met mogelijk langdurige uitval als gevolg.  

Wat kunnen we als werkend Nederland hieraan doen? 

Gezien de cijfers loont het om preventief werkstress te verminderen.  Als werkstress gekoppeld is aan fysieke en/of mentale externe prikkels, dan loont het om onder andere te kijken naar manieren die deze prikkels te reduceren. Denk aan: 

  • vermindering van geluids- en visuele prikkels 
  • stimulans van comfortabele en afwisselende houdingen 
  • ontspannende, opladende omgevingen  

Kortom het aanbieden van een werkomgeving waarbij aandacht is voor ontspanning, vitaliteit en ergonomie. 

Download hier het Anti Stress Handboek!

In het handboek staan een aantal feiten, oorzaken, gevolgen en oplossingen van werkstress beschreven en welke product voor een bepaalde oplossing ondersteuning biedt. Geschreven door professionals.

ANTI STRESS PRODUCTEN

Vitaliteit en gezondheid is een verantwoording van zowel werkgever als werknemer. Door het aanbieden van een werkomgeving waarbij aandacht is voor ontspanning, akoestiek, privacy en ergonomie kunnen stress gerelateerde klachten worden verminderd en zoveel mogelijk voorkomen worden. Door uzelf in een optimale werkomgeving te trainen in gezond(er) werken heeft stress minder grip op u.

Bekijk de geselecteerde anti stress producten van Mikomax en Bejot binnen een beknopte versie van het handboek

Contact met Be-Max

Wat kunnen we voor u betekenen?

Be-Max Office Concepts heeft jarenlange ervaring op het gebied van stresspreventie en gezond werken en hierbij ondersteunende kantoorinrichtingen en kantoormeubelen. Wij werken hiervoor samen met een netwerk van speciaal geselecteerde fabrikanten en dealers voor kantoorinrichtingen en kennispartners rondom stresspreventie. Wij zijn een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers en hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Over ons

Be-Max heeft een dealernetwerk van gespecialiseerde professionals door de gehele Benelux. Wilt u graag een anti-stress kantooromgeving met eigen ogen en oren ervaren? Kom dan naar onze showroom in Eindhoven of een showroom bij een van deze dealers bij u in de buurt. Neem contact met ons op en wij verbinden u graag met de juiste specialist. 

Mikomax Nederland BV
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
040-2565625

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en wij helpen u graag! 

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze professionals

Wij zijn de exclusieve importeur van de merken Bejot en Mikomax, u kunt via ons advies ontvangen en ondersteunende producten aanschaffen.
Wij hebben een dealernetwerk aan professionals gevestigd door de gehele Benelux, zodat u het advies kunt ontvangen en de ondersteunende producten kunt bekijken bij u in de buurt.
Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Buro International

Bij Buro International draait het niet enkel om uw kantoor of de inrichting ervan, maar om wat er in ontstaat en aan waarde gecreëerd wordt. Het is onze gedrevenheid om dimensies aan uw kantoorinrichting toe te voegen: die van efficiëntie, productiviteit en connectie. Kwalitatieve, duurzame en doordachte inrichting.

BETO BV

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we diverse organisaties om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen en ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang.

Bij Hardeveld

Bij Hardeveld draait het om het creëren van een inspirerende en vitale werkomgeving om het optimale uit medewerkers te halen. Een werkomgeving die stimuleert tot creativiteit, beweging en een ontspannen werkhouding. Wij ondersteunen het hele traject; van deskundig advies en ontwerp op maat tot de uitvoering, levering en begeleiding.

Inside Office

Projectinrichting, kantoorartikelen, printoplossingen en presentatiesystemen zijn écht ons ding! Kortom: wij hebben alles wat een kantoor nodig heeft. Wij handelen vanuit onze passie, leveren creatieve ideeën, geven het gevoel van thuis en stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk.

IVA Groep

Het antwoord is simpel, onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985. IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen.

Martin Cuypers

Om voor jou dé perfecte kantooromgeving te realiseren werken wij samen op een transparante manier met specialisten op diverse vakgebieden. Een werkomgeving waarin de medewerkers centraal staan en zich thuis voelen, zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Noordhuis

Het gemak van één totaalleverancier. Noordhuis ziet het kantoor als een 360 graden lekkerwerkenconcept. Een concept dat zich ontvouwt rondom de klant. Wij zijn ingericht om onze ideeën, diensten en producten bij te laten dragen aan de ervaring: ‘Thuis op kantoor’.

Offex

Wij geloven in persoonlijk contact en een goed advies. Het team van Offex Projectinrichters bestaat uit betrokken mensen die graag voor u aan de slag gaan. Daarnaast leveren specifieke kennis en ervaring een belangrijke bijdrage aan de optimale inrichting van uw kantoor of project.

Weststrate

We leveren kantoorartikelen en (medische) disposables aan zorginstellingen en scholen en verzorgen de projectinrichting voor kantoren, spreekkamers, kantines, klaslokalen en audiovisuele ruimtes. Weststrate is uw veelzijdige specialist. Met een wereldwijd netwerk aan leveranciers kunnen we leveren wat u zoekt.

NU Inrichten

Wij maken jouw werkomgeving gezond én passend. MAKING WORKSPACES FIT staat voor gezond als in dynamisch en ergonomisch maar ook voor passend bij jou en voor passend in de ruimte die ingericht worden. Bezoek onze inspirerende projectstudio in historisch Delfshaven in Rotterdam. We barsten van de goede ideeën!

Nieuwsbrief

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief van Mikomax en Bejot en mis niets op het gebied van kantoorinrichting.

Volg ons op social media!