Biophilic Design Training

Wij organiseren al enkele jaren Biophilic Design trainingen en evenementen voor interieurarchitecten en projectinrichters. Gedurende deze trainingen gaan we dieper in op de definitie van Biophilic Design en vertellen we u stapsgewijs hoe u een Biophilic Design omgeving kan creëren. Tijden de Biophilic Design training krijgt u concrete voorbeelden te zien.

Wat is Biophilic Design? Biophilic Design is het creëeren van omgevingen waarbij de connectie tussen mens en natuur wordt hersteld. Biophilic Design bevordert de gezondheid, productiviteit en welzijn van de mens en verlaagt stress, dit is bewezen uit honderden studies.

Wilt u deelnemen aan de Biophilic Design training? Dan kunt u zich via onderstaande link aanmelden. U komt dan op een lijst te staan die wij een digitale uitnodiging sturen wanneer wij weer kosteloos een Biophilic Design training organiseren. De datum is dus nog onbekend, maar u kunt na de uitnodiging kijken of u tijd heeft. De training zal hoogstwaarschijnlijk in Eindhoven worden georganiseerd, maar dit is aan de hand van alle deelnemers.

Honderden concullega’s hebben de Biophilic Design training al gevolgd!

We hebben al diverse Biophilic Design events georganiseerd van grote evenementen, kleinschalige trainingen tot aan spreken op beurzen en gedurende Dutch Design Week. U kunt dus niet achterblijven!

“We gaan dit gelijk toepassen in een aanvraag die we hebben ontvangen, want ik denk dat we zo de order binnenhalen.”

“Een inspirerende presentatie waar je echt iets aan hebt”

“We zijn al veel bezig met het oplossen van stress op kantoor, maar dit is een erg goede toevoeging.”