Flexibel werken

Inmiddels zijn we bekend met het flexibel / hybride werken concept. We werken niet alleen meer op kantoor, maar ook thuis, in een café, etc. Ook de werktijden staan niet meer vast maar zijn flexibel. Er zijn honderden studies die aantonen dat flexibel werken goed is voor de vitaliteit en productiviteit.

MAAR flexibel werken gaat verder dan alleen de locatie. Ook op een bepaalde locatie moet er de mogelijkheid zijn om te wisselen van omgeving. Het kantoor flexibel inrichten heeft daarbij als groot voordeel voor de werkgever dat wanneer de behoefte verandert het kantoor gemakkelijk mee veranderd.

bejot-leaf-pod-inspiration-21-flexibel-werken-kantoor-flexibele-kantoorinrichting

Hoe richt je een kantoor flexibel in?

  • Ten eerste zit sta bureaus!

    Zodat men kan gaan zitten of staan wanneer daar behoefte naar is, van afgezonderd werken naar een teamoverleg of staand werken. Kies bijvoorbeeld voor bureaus die handmatig in hoogte te verstellen zijn, want deze bureaus hebben geen stopcontact nodig en kunnen dus gemakkelijk worden verplaatst.

  • Akoestische wandjes op wielen, zodat het geluidsniveau kan worden gedempt waar nodig is en de panelen ook dienen als flexibele afscheiding.

  • Kasten op wielen, zodat de kasten kunnen worden verschoven waar nodig. Ook kunnen kasten dienen als afscheiding en de wielen zorgen dan ook voor flexibiliteit op kantoor.

  • Mediawand die kan worden ingezet, wanneer er ergens een teamoverleg plaatsvindt.

  • Zorg voor diverse ruimtes/plekken voor diverse behoeftes, zodat men kan afwisselen op kantoor.

  • Akoestische units, waar men geconcentreerd in kan werken of in kan vergaderen. Daarbij zijn deze verkrijgbaar op wielen, waardoor ze flexibeler zijn dan vaste ruimtes.

Al met al multifunctioneel kantoormeubilair zorgt voor een grote flexibiliteit op kantoor.

Ben je op zoek naar een flexibele kantoorinrichting? Neem contact op en wij helpen je verder!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Volg ons!

Vergroot uw kennis, blijf op de hoogte van de laatste trends en wordt geïnspireerd.