banner-biophilic-design-kantoorinrichting-natuurlijke-elementen-kantoorinrichting-kantoorinterieur-bemax-showroom

In oktober 2023 openden wij, Be-Max Office Concepts, de deuren van ons nieuwe kantoor in het gebouw Donna op het creatieve Strijp-S in Eindhoven. Met deze verhuizing zetten we niet alleen een stap voorwaarts in onze groei, maar ook in onze toewijding aan het Biophilic Design concept.

Biophilic Design is een ontwerpprincipe dat de menselijke connectie met de natuur centraal stelt. Het omvat het integreren van natuurlijke elementen zoals planten, natuurlijk licht en organische vormen om het welzijn en de productiviteit te bevorderen. Als toonaangevende speler in de kantoorinrichtingsindustrie vinden wij het belangrijk om deze connectie te versterken en werkomgevingen te creëren die inspireren, de gezondheid bevorderen en het welzijn van mensen verbeteren. Dankzij ons ruime assortiment aan hoogwaardig kantoormeubilair en samenwerkingen met de juiste partners, zijn wij in staat om voor onze klanten de ideale werkomgeving te realiseren.

Voor meer informatie over Biophilic Design in kantooromgevingen, kunt u terecht op deze pagina.

Gebouw Donna: een living showroom van 6 verdieping

Het gehele Donnagebouw, bestaande uit zes verdiepingen, is in samenwerking met INinterieurs ingericht volgens het Biophilic Design concept, waarbij ons kantoormeubilair van de merken Bejot en Mikomax (Hushoffice) een essentiële rol speelt. Dit betekent dat het hele gebouw fungeert als een living showroom, waar elke verdieping een demonstratie is van onze betrokkenheid bij dit concept. Samen met de ontwerpstudio hebben we ervoor gezorgd dat elke verdieping voldoet aan de standaarden van Biophilic uitstaling, wat resulteert in harmonieuze en functionele werkplekken die het welzijn van de gebruikers bevordert.

Next level Biophilic Design showroom

Onze showroom bevindt zich op de derde etage van het Donnagebouw, waar we het Biophilic Design concept naar een nog hoger niveau hebben getild. In onze showroom is een omgeving gecreëerd waar water en vuur samenkomen, en waar onze nieuwe Hushoffice units natuurlijk niet ontbreken. Deze showroom is niet alleen een visitekaartje van ons kunnen, maar ook een inspiratiebron voor klanten die een kijkje willen nemen in de toekomst van kantoorinrichting. De ruimte is bovendien drie keer zo groot als onze vorige locatie, wat ons in staat stelt een breder scala aan mogelijkheden en innovaties te presenteren.

Wilt u ook een inspirerende kantooromgeving?

Gebouw Donna is niet alleen een nieuwe werkplek voor ons, maar ook een voorbeeld van hoe Biophilic Design kan bijdragen aan een inspirerende en gezonde werkomgeving. Onze verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk waarin we onze toewijding aan innovatieve en mensgerichte kantoorinrichting verder kunnen uitdragen.

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken en zelf de voordelen van een Biophilic Design werkplek te ervaren.